Kine & Corona

door | apr 13, 2020

Toen ik de opening van mijn praktijk aankondigde, had ik geen enkel idee wat voor een impact corona/covid-19 zou hebben. De volksgezondheid gaat echter voor op alles, dus gaat ook de kine in quarantainemodus. Wat houdt dit concreet in? 

– Voor ????????????? ????????????? zoals mensen die net geopereerd zijn of sterke pijnklachten vertonen, kan de kinesitherapie gewoon plaatsvinden. Uiteraard worden alle maatregelen rond correcte hygiëne toegepast.

– Verder wordt er gewerkt met ??????????????’? om de periode van lockdown te overbruggen. Voor vragen en ondersteuning ben ik beschikbaar via ?????? ????????????.

Drastisch? Zeker. Nodig? Lijkt me wel.

Keep it safe, folks!

 

 

Hopelijk tot snelAyoze

90419764 116757446600350 5994754105799606272 n
Ayoze Vandewalle

Ayoze Vandewalle

Auteur

Ik vind het heel belangrijk om mee te zijn met de wetenschappelijke achtergrond en me blijvend bij te scholen om je zo goed mogelijk te begeleiden. Graag deel ik deze info ook met jullie.